torsdag 15 oktober 2009

Akutbesök

Som om det inte är nog med att jag fortfarande har feber, så ringde dottern F´s skolsköterska idag och berättade att F ramlar och gjort illa foten på orienteringen...så det var bara att åka dit, hämta henne och sätta sig på akuten...och där satt vi...sedan var vi till röntgen, väntade på doktorn, fick åka tillbaka till röntgen, för de röntgat fel, och sedan vänta på doktorn igen...ja,efter 3 ½timma var vi ute i bilen igen. Då hade hon fått en linda runt den rejält stukade foten + kryckor.

Gjorde min goda lågkalori parfait igår, som jag kunde avnjuta i soffan framför tv´n. Är ca 50 kcal i varje så de kan man få ta mer än en av. ;-) Har även börjat fundera på vad vi ska bjuda på till middag på lördag, då vännerna M och D kommer förbi...vi får se...

Dags att sova, för i morgon bitti ska jag kliva upp och köra F till skolan, så hon slipper skutta upp till bussen osv för att ta sig till skolan. hon vill ABSOLUT dit , för hon har 2 prov imorgon...ehum...skönt att hon är så ambitiös i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar