tisdag 10 april 2012

Blåser!

Ja, idag blåser det REJÄLT !!!
Dottern F och pojkvännen laddar inför fest ikväll, och dottern A med pojkvän ska visst dra iväg på "lan"... Mannen är på kurs på firman idag och kommer alltså hem ikväll. Men i morgon bär det av till stan för honom igen, men det blir ju en väldigt kort vecka med endast 2 nätter i lägenheten, sedan ska han på herrmidag på fredag så jag vet inte om han kommer hem då eller om han väntar till lördagen... men just nu känns det ju som att han varit hemma hur länge som helst :)

Konstigt: en vanlig helg, med 2 dagar känns så himla kort, men bara man ökar på med en dag (och nu 2) så känns det som en evighet. Min käre vän E skrev på Facebook igår: "varför går inte alla måndagar så här fort?" och det ligger ju något i det. Varför går vissa dagar fortare än andra, då det mest demokratiska ju är just tiden: alla dagar har 24 tim så bara ÄR det.

Nej, nu måste jag allt ta och starta upp en brasa här, för det känns kallt här inne...

kramiz

3 kommentarer:

  1. Vissa dagar bara springer iväg :( medans vissa bara är så långrandiga.

    Tack så mycket, jag försöker att kämpa på. Känns som att jag har en massa motgångar nu bara :(
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja det är konstigt hur vissa dagar bara flyter på så där fort. På jobbet på natten så känns vissa nätter snabbare än andra, och det är konstigt att vi som 2 personal på stället tycker detsamma, aldrig att någon tycker att natten har gått fort och den andre att natten har gått sakta. Kram

    SvaraRadera
  3. Är van vid blåst här. Känns som det ALLTID blåser i Göteborg.!!

    Hoppas du fick liv i brasan och att du mår gott? Kram

    SvaraRadera