söndag 14 augusti 2011

Back to reality!

Ja, i morgon börjar mannen jobba igen efter 4 veckors semester... och som vanligt är han stressad över allt som han inte hann med att göra här hemma, men å andra sidan har vi haft en skön semester och jag tror att vi verkligen behövde det i år...

I går kom Ulla hit och tittade på Cola ännu en gång - och hon bestämde sig: Hon ska ha honom!!! Men: hon kan inte hämta honom förrän den 10:e september, men det är helt ok. Så nu ska han bo i Grisslehamn och troligtvis kommer han att heta Rogge :)

I dag kom Hasse ifrån Bagarmossen och tittade på vår kära Pricken... och det blev så att han fick åka med honom hem också! Helt plötsligt bara HÄNDER det !?!

Så just nu har vi tre valpar kvar här hemma: Beppe (som ju åker till bästaste M nästa söndag), Cola/Rogge (som blir kvar i 4 v) och så Stella (som blir kvar tills hon är tillräckligt stor att kunna flytta hem till min mamma, då hon måste kunna vara ensam hemma innan hon kan ha henne) Wihoooo - vi ser ett SLUT i tunneln !!!

Visst, de är UNDERBARA, men det är ju inte meningen att man ska ha dem kvar så här länge, och det TÄR rätt bra på en...Måste väl erkänna att det kom både en och två och flera tårar då Pricken åkt...lilla snutten... men: han har ju inte flyttat till månen, och de kommer att få det jättebra tillsammans, Pricken och Hasse!

På torsdag börjar dottern A i skolan och nästa måndag börjar dottern F första året på gymnasiet...wow!

kramiz

2 kommentarer:

  1. första året på gymnasiet.. känns som 50 år sen :O haha!

    SvaraRadera
  2. Ja det tror jag det att det känns skönt i tunneln där. Ja här har verkligheten kommit ikapp oss med, mannen börjar idag kl 15 och har kvällsveckan, jag börjar inte förrens på Onsdag och då 2 nätter. Ha en fin dag. Kram

    SvaraRadera