måndag 26 september 2011

***VUNNIT!!!***

Alltså, vilken start på dagen!!! Fick ett mail ifrån Niina på Huvudkontoret: "Har försökt nå dig på mobilen, kan du ringa mig ASAP?"

Va??? Till saken hör att Niina har hand om faktureringen så man brukar inte ha särskilt mycket konstakt med henne? En tanke som slog mig: "Herre Gud, vad gjorde jag på galan EGENTLIGEN ??? Har jag gjort något olämpligt som fastnade på film???" ...men jag kunde å andra sidan inte komma på vad det i så fall skulle vara..? *blink blink*

Ringde och ringde och efter typ 20 ggr med upptaget svarade hon: "Jo, jag tänkte höra vad du gör den 14-17 Oktober, vill du åka till PORTUGAL ?"

Eeeehhh..? Jo, det är som så att vi haft en rådgivarutmaning det här året och alla bidrag vi skickade in till "Årets Cambridgekund"-tävlingen var en lott. Sedan skulle det lottas ut 40 deltagare till en rådgivarresa till Portugal. Men: Jag fick ett brev i somras där det stod att tyvärr hade jag inte vunnit, men stod på reserv-listan... *BLÄ* Insåg ju  direkt att HUR stor var chansen att någon hoppade av???

MEN: NU ÄR DET EN SOM FÅTT FÖRHINDER OCH DÅ STOD JAG PÅ TUR !!!

Så, mina vänner: den 14-17/10 befinner jag mig här: Hotel Vila Galé

tjihoooooooo!!!!

Då jag pratat med Niina kollade jag mitt pass, och OJ, så jag såg ut ?!? MEN: det gick ut i juli i år - så jag måste ändå skaffa mig ett nytt !!! :)

Så: ni kan ju gissa om jag är GLAD idag !!! :) :) :)

kramiz

2 kommentarer:

  1. Grattis grattis grattis. Så roligt att få vinna när man minst anar det.Härlig.
    Kramis Mamma Mia

    SvaraRadera
  2. Det är ju bara sååå underbart!! Härligt, blir faktiskt avis nu så jag tar och begraver mig under täcket och suger på tummen ;) Kram

    SvaraRadera