tisdag 25 oktober 2011

Nu blev det kväller...

Gjorde middag till tjejorna och receptet hittar ni här. Sedan tog jag på mig och tog med Stella på en promenad. I dag tog vi det upplysta elljusspåret:

(ursäkta den dåliga bilden!)

Och då vi kom hem tog jag Tuffla och Kajsa på en kortare prommis i mörkaste skogen...så totalt promenerade jag i 1½ timma.

Nu har jag sjunkit ner i soffan och ser på "Top Model" och här stannar jag tills det är dags att gå och lägga sig ;)

kramen

7 kommentarer:

  1. Tack för besöket hos mig. Visst ser fingrarna läbbiga ut, men det ska det ju vara till halloween. ;)
    Jag läste att du har gått ner i vikt med Cambridge. Jag började i torsdags, så jag har klarat av 6 dagar nu... ;) Hur länge gick du på enbart dricka? *nyfiken*

    SvaraRadera
  2. det där sista tycket jag låter helt rätt :)
    kramar

    SvaraRadera
  3. Hehe jag tyckte det var en rolig bild att illustrera "det upplysta elljusspåret" som du skriver om ;-)

    SvaraRadera
  4. JAg håller med Martina, ang bilden. :o)
    Själv gick jag kvällspromenaden själv och vågar inte ge mig på spåret, även om det är upplyst. Valde dom säkrare vägarna mitt i bostadsområdena ist.

    SV: Jag tyckte det var kul med måltidsmåttet. Dock upplever jag att det får plats massor i det. ;o) Men å andra sidan har jag minskat mina portioner en hel del sista tiden!

    SvaraRadera
  5. sv: shit! 7 månader?!? det var lååång tid. `Hur länge får "dina" gå på ren kur? Hur väljer man tiden? Ska till min konsulent i dag, så får jag väl väga mig och se vad det blir för resultat. :-)

    SvaraRadera
  6. Härligt att kasta sig i soffan efter en sådan promenad. Jag promenerar varje dag. Nu börjar snart den tiden då jag verkligen inte vill ut och promenera, jag hatar minusgrader och snön ;) Kram

    SvaraRadera