onsdag 28 december 2011

Ja ni...

...att installera Wordfeud var väl inte det "bästa" jag kunde göra, jag som redan tycker att jag inte hinner med hälften av allt jag vill göra, men men... KUL är det! :)

Här har dagen avlöpit i lugn takt... vi sov lääängeee, sedan klev vi upp och åt frukost och sedan bar det av till Veterinären med Kajsa. Hon måste ju få droger till Nyårsafton, stackarn. Vet undersökte henne länge och hon var ganska reserverad/stressad... sedan berättade han att hon hade "blåsljud" på hjärtat !?! Något som aldrig visat sig tidigare..? Riktigt vad det beror på kunde han inte säga, och för att få en förklaring till det så vill det till ett ultraljud, men det lät inte som att han tyckte att det var nödvändigt. Man kan följa upp det om ½ år eller nåt tyckte han.

Hur som helst va rhon vid "god vigör" i övrigt och vi fick med oss 4 st röda små piller hem, som alltså gör att hon slipper stressen vid nyårssmällarna. Föhoppningen är att hon blir så utslagen att hon sover sig igenom den kvällen... stackarn...

Sedan bar det av till Granngården där vi bunkrade upp med hundmat. Mannen framför oss i kassan var BARFOTA !?! Nog för att det är ovanligt varmt ute - men inte SÅ varmt ??? Skumt!

Då vi kom hem var det bara att ladda om och sedan begav vi oss mot Ljusterö. Mamma är ju hos pappa just nu och vi skulle dit och äta revbenspjäll. Mycket trevligt och mycket gott!

Och då vi kom hem här blev det med WF -samtidigt som jag ju facebookar - och skriver brev- och tittar på tv... MULTITASKING !!!

krameli

2 kommentarer:

  1. Välkommen till klubben wordfeud. Lägg till mig "fruaky" :)

    Aj stackars Kajsa, synd när de är så rädda för smällar. Det brukar ju kunna smälla en del innan och efter också...

    Han kanske köpte ett par skor på granngården? ;)

    God fortsättning
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ahh, nu är du med i WF-träsket, har lagt till dig! Det bästa med spelet är att man har ju faktiskt 72 timmar på sig att lägga ut ett ord. Så det är inget som man måste sitta med hela dagarna ;) Kram

    SvaraRadera