tisdag 14 december 2010

Alltså...


Vem är hon, den där personen i mitten med svart t-shirt...ja, förutom en hippie på väg till maskerad alltså ;) Jo, det är ju jag...eller var jag kanske man ska skriva nu..?

3 kommentarer:

  1. Härligt att blicka tillbaka och se sitt gamla jag, mannen min kallar det backspegeln, han tycker att jag skall sätta mig ner och skriva ner allt från början tills nu.. Hua, jag blir svettig av bara tanken ;)

    SvaraRadera
  2. Jag har redan börjat på en bok...som startar redan då jag var liten. Var min terapeut (som jag gick till ett tag) som tyckte att jag behöver göra det, och någon dag kanske jag blir klar med den, vem vet..?
    Din ide med låsta inlägg är ju helt super, för ibland måste man få skriva utan att oroa sig över vad de som läser ska tycka och tänka, och det är ju inte alltid som man kan göra det då man vet att nära och kära kan gå in och läsa det man skrivit...

    SvaraRadera
  3. Det är prefekt med låsta inlägg, själv är jag ju egentligen en ganska öppen person och normalt sett hade jag kanske haft det inlägget öppet, men vissa perioder i ens liv så kan man bara känna att man kanske är för öppen av sig.

    SvaraRadera