fredag 17 december 2010

Nu så!


Nu ligger skorporna i sina burkar och knäckebrödet(och hela huset)doftar god pepparkaka.

Svärföräldrarna kom förbi mitt i baket, men svärfar bara lämnade in de sågade sista bitarna till dotterns rum, så får maken ta tag i det då han kommer hem senare.

Inte har jag hört något om byråerna heller, och snart åker maken ifrån Sthlm. Alltså, om man säljer till någon annan borde man väl i alla fall höra av sig och säga det? Lite konstigt att sätta ut "endast mail" i annonsen och sedan inte skicka sitt telefonnr i nästa mail..? *SUCK* vi som verkligen VILL HA de där byråerna...slutar väl med att jag får åka till IKEA i alla fall och köpa nya - för dubbla pengen...

Dottern A, som går i 7:an, är inne i en riktigt tonårsperiod. Hon smsáde och frågade om hon fick sova hos sin vän P, men då jag skrev nej så har hon fortsatt bomba mig med sms under dagen, för att få mig att ändra mig. Jag blir GALEN!!! Vi måste ta ett ordentligt snack med henne ikväll -igen... Anledningen till att hon inte får sova där är att vi kommit på henen med att röka flera gånger och just denna P är en av dem som ger henne cigaretter, och P´s mamma har sagt att det är ok om P röder 2 cigg/dag?!? Vad då OK ??? Här är det NOLLTOLLERANS som gäller. Om man låter dem röka 2/dag så låter man dem ju sakta men säkert bygga upp sitt beroende och sedan blir det 3-4-7-10/dag och de är fast? Och det är inte bara det att det förstör hennes liv, det är OLAGLIGT också! Jag förstår inte hur man som vuxen kan tänka att det är "OK"???

Nu ska jag kika på min "att-göra-lista" och se vad som kommer härnäst :)

2 kommentarer:

  1. Ajdå.. Hade ju varit bra att slippa handla på IKEA, då hade ni sluppit besväret med att sätta ihop dem med.

    Känner igen det där.. tonåringar och sms, jag kunde bli stressad av alla sms, blev oxtokig och ringde hellre upp ett kost samtal än att hålla på att sms var minut ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, när det nu finns folk som är "trötta" på sina byråer så vore det ju både billigare och enklare och bättre för denna överkonsumerande värld att köpa dem begagnade. Hur sliten kan en byrå bli? (förutom om lådorna går sönder då eller nåt sånt)
    Men just vita Malm-byråer med 6 lådor verkar vara "hot stuff" just nu...

    SvaraRadera