söndag 24 juli 2011

...och så var de bara 5 ...

Ja, idag har mannen och jag varit en sväng till sopstationen igen och slängt diverse saker. Vi har verkligen kört iväg MASSOR under den här veckan och det är verkligen befriande att få kasta saker :)

Innan vi åkte iväg var det dags för Ozzie att åka till sin nya familj, i Herräng. Dottern F var snäll och badade honom innan de kom, så han skulle vara lite fin då han åkte iväg...
Så nu är de bara 5 kvar i hagen och det är så skönt att antalet minskar.
Det är "Stella" i mitten av övre raden som liksom är "tingad" till sist... sedan får vi se... Jag skulle vilja att min mamma tog henne, men jag vet ju också att hon inte kan ta en valp just nu, då hon ju börjar jobba nästa måndag och inte kan lämna henne ensammen så länge... men vi får se om vi kan hitta någon lösning på det hela..?

Nu ikväll gick vi ut och gick, mannen och jag, med de två stora hundarna ("våra hundar" som jag kallar dem) och fastän vi gick den korta rundan som tar ca 30 min så fick jag så himla ont i ryggen *BLÄ*

I morgon kommer min lillebror hit med sin lilla hund, Kenzo, som ska bo hos oss i ett dygn. Brorsans sambo råkade fråga om vi kunde ta honom den 25-26:e augusti, och häromdagen skrev hon på facebook: "vi syns på måndag" ehhh..? OK, hon GLÖMDE att det var i Juli *hahaha* men vad då, en valp åkte ju idag så då återställer vi ordningen och tar hit en extra i morgon ;)

Nu ska jag se "Svinalängorna"... bye bye

1 kommentar:

  1. Men klart ngn vill ha dom sötnosarna!!! Vi är sugna på hund men vi orkar nog inte nu men MIra så liten.
    Kramen finaste Jenny

    SvaraRadera