fredag 1 juli 2011

Härligt!

ja... vädret är INTE härligt idag...kanske för blommorna och dem som odlar en massa saker, men inte för mig! Dåligt väder betyder valparna inomhus, vilket är ett äventyr i sig... de röjjer i hagen så man inte ens hör vad man själv tänker... Men nu har det spruckit upp lite och då åkte de ut kvickt!

Åkte och handlade lite mat, och då jag kom hem hade posten kommit. Och där i låg gymnasiebeskedet för dottern F. OCH: HON KOM IN PÅ ST ERIKS MUSIKALLINJE !!! Så nu vet hon vad hon ska göra till hösten och det var skönt att beskedet kom innan hon drar iväg till Frankrike, tidigt i morgon bitti.

Just nu packar hon väskan här hemma... då det är lite si och så med mat där i klostret så har jag inhandlat 6 st förpackningar med riskakor, som hon ska ta med sig (hade visst fått det tipset av andra som varit där). Det har även inhandlats sololja, myggstift och lite andra "bra att ha" saker till hennes packning.



kramiz

1 kommentar:

  1. Så kul för henne, och att dessutom få göra denna Frankrikeresa är ju spännande för henne. Hoppas att hon kommer att få det riktigt trevligt. Kram

    SvaraRadera