torsdag 3 februari 2011

Torsdag

Jaha, i dag är det torsdag. Jag åkte till Älmsta och handlade i morse, och sedan dess har jag pysslat lite här hemma. Har ont i nacken och höger axel, antar att det är den där gasen igen... så jag tog faktiskt en tablett. Måste kunna slappna av.

Stackars Sasha ser helt lidande ut med tratten på skallen och Tuffla tycker att hon är helkonstig...Jag tog av tratten ett tag, men då började hon genast slicka på såret, så den åkte på igen.

Kollade igenom "kuddförrådet" och hittade 1 st 40x40 och 2 st 40x60, så dem ska jag ta och sy överdrag till, i samma stil som de andra. Ska köpa fler kuddar och sy upp överdrag som jag funderar på att sälja i butiken. Jag har flera ideér...det svåra brukar bara vara att skiljas ifrån det man gjort... :)

Har även planterat om 2 blommor idag. Hade 2 st "Plättar-på-tråd" som behövde större krukor. Förr hade jag MASSOR av blommor inne...men nuför tiden bara dör de, så jag har satsat på väldigt få, men uthärdiga växter...garderobsblomma, gullranka o plättar... och så har julens amaryllis fått för sig att den ska blomma i alla fall - flera veckor för sent, men men...

kramen

1 kommentar:

  1. nej de gick inte att skydda ett inlägg bara =/ då lär jag starta ny blogg eller skydda hela bloggen. Jo jag tycker det med =( kram

    SvaraRadera