torsdag 21 april 2011

Skärtorsdag

I morse klev jag ju upp alldeles för tidigt enligt mig själv...(snudd på sent för dem som jobbar på "vanliga" jobb) och dotter F och jag åkte på utvecklingssamtal kl 08.10. Som vanligt med henne så var det ju inga större saker att ta upp. Däremot vill hon nu satsa på att höja sitt VG till MVG i NO + SO. Det här är sista året som den här skolan ger "blockbetyg" i dessa ämnen och då är det ju väldigt smart att höja sig just i dem. Så nu ska hennes lärare ta fram uppgifter som krävs för att hon ska nå kriterierna. Blir spännande! Hon har det väldigt "Lätt" för sig och har aldrig behövt "Kämpa" särskilt hårt för att få höga betyg.

DÄREMOT blir jag så PISSED OFF på vissa lärare som FÖRVÄXLAR henne med en tjej med samma namn - och som INTE ens är närvarande på skolan... Flera gånger har hon fått "frånvaro" fastän hon varit där??? Och bild-läraren kan stå och sätta frånvaro på henne - fastän hon står bredvid, och då hon påpekar det så får hon inte ens en ursäkt??? Så både jag och hennes mentor TROR att hennes G i bild beror på att hon fått den andra damens betyg, vilket ju inte är juste, särskilt inte då min dotter är väldigt målmedveten och "duktig" i skolan... hrmpf...

Efter att ha varit där åkte jag runt med lite soppleveranser, och sedan handlade jag på coop, var till Brukhundklubben och lastade av alla kakor jag bakade häromdagen, och åkte till Jysk och köpte:
 Så nu kan vi sitta ute och fika om vädret tillåter det i helgen. De gamla utemöblerna var så ruttna så vi kastade dem i grovsoporna i höstas...så nu var vi ju helt utan här. Det här nya bordet har 2 st klaffar och kan bli hela 240 cm långt om man fäller upp båda. Det blir nog bra!


Var till granngården och köpte kattmat
(hehe, kunde inte låta bli, men min katt får endast torrfoder så kycklingarna går fria ett tag till)

Sedan åkte jag HEM!!! Trafiken hade redan kommit igång och nu tror jag knappt att jag kommer ut på "stora vägen" något mer idag.

MEN: Jag glömde köpa godis till ev påskkärringar !!!
Fick lite panik, men kom på att maken hade lite godis kvar uppe i skåpet, så jag delade upp dem i små påsar med ca 5 godisar i varje - det får duga!!!
(har man tur kommer de stackars barnen ihåg nästa år hur SNÅL jag var , och kommer inte tillbaka... ;)

Jag hade även tänkt hämta ut Rosé-vinet som jag beställt (Lindemans nya) och som kommit, men glömde koden hemma, och kan ta det då de öppnar på lördag morgon istället.
Så, nu har ni fått lite påskbilder här i bloggen :)

Ha en fortsatt skön Skärtorsdag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar