tisdag 15 mars 2011

Dagens öppningsrutiner

Hur gör ni när ni startar upp er dator? Ja, att ni trycker på knappen, loggar in mm förstår jag ju, men vad har ni för rutiner sedan? Vilken sida besöker ni först osv.

Jag har samma rutiner varje dag då jag startar upp min dator: Allra först går jag hit, till min blogg, för att se om det ramlat in några kommentarer sedan jag var här sist. Sedan svarar jag på dem, men om det inte kommit in några så besöker jag er, och då är det oftast: Nett, Fnulan, Mias trappa, Linda, JD, Marra och döttrarnas bloggar som får besök. Sedan halkar jag ibland in på andras bloggar, genom era sidor och kommenterar lite där.
Efter att ha gått igenom blogg-träsket hamnar jag sedan på Facebook, och där stannar jag hela dagen. :)

...samma rutin varje dag... Är det inte fantastiskt? *haha*

I dag skiner solen ifrån en blå himmel och jag och hundarna ska snart ta oss en prommis.

Love,

5 kommentarer:

  1. samma visa varje dag ;)
    men jag är exakt samma, man har sina bloggar och sen facebook ;D

    SvaraRadera
  2. Ha ha, här ser det likadant ut för mig ! Första som händer efter morgontoan är att datorn trycks igång ( tänkte säga sätts på men ångrade mig !)
    kram monika

    SvaraRadera
  3. Jag kollar först mail och sen mina vänners bloggar och sen facebook och där blir man då fast.....men sen under dan blir det nyheter, tradera och lite annat blandat!

    SvaraRadera
  4. Vi är vanemänniskor :)

    Jag startar upp... Går direkt till mailen får in mina kommentarer där. Läser dem. Tar oftast och skriver ett inlägg innan jag svarar på kommentarerna från föregående inlägg. Kikar snabbt in på FB, går nästan lika sdnabbt ut igen. Läser tidningen på nätet, när jag bara vill slöa så kan de bli alfapet på betapet.se :)

    Kram

    SvaraRadera
  5. Är det ingen som dricker kaffe? När jag trycker i gång datorn så går jag däefter ut i köket och värmer vatten i mickron för en snabbkaffe.
    Kollar aftonbladet, gp. Fejjan och mail. Eventuellt hinner jag med att läsa mail och klicka runt på några bloggar. Men oftast hinner jag inte läsa bloggarna för jag måste ju "ordna till ansiktet" Fixa klädet, fixa med lite tvätt eventuellt och kolla så att allt flyter med att killarn har vaknat mm. Sedan är det dax att ta sig till jobbet. Det tar högst tre minuter att ta mit dit. I dag var jag tre minuter sen eftersom jag var tvungen att hänga en tvätt som var färdig! Kollar fejjan och mail under dagen när det plingar till i Iphonen.
    Förlorad datortid dagtid tas igen under kvällen:-)
    Kramis Mamma Mia

    SvaraRadera