lördag 8 januari 2011

Och så blev det lördag

Vaknade upp och kände att smärtan INTE är borta :( Jag börjar ärligt bli väldigt less på det här...men vad kan jag göra?

Bytte från sängen till soffan. Sedan kom svärfar hit och mixtrade med vår telefon - igen - och nu har vi gjort allt vi kan. Han har tom satt ett jack precis på ledningen, där den kommer in i vårat hus, så nu kan inte Tele2 skylla på att det är något fel på ledningarna inne i huset. (Svärfar är gammal "televerkare")Så nu är den felanmäld - igen. För er som inte hängt med så har vi inte haft någon hemtelefon sedan i Augusti och vi har haft många oändliga turer med Tele 2 om VEM det är som är ansvarig. Är det något inne i huset så är det ju VI och utanför så är det dem, och de har hela tiden sagt att det är något inne i huset...vi har tom rivit upp en vägg för att se den inkommande ledningen. Ja, så nu får vi se... de kommer ut i veckan.

Dottern F och pojkvännen D beslutade sig för att åka hem till D i Upplands Väsby, så dotter F blir kvar där i natt.

Maken ska på herrmiddag i Stockholm och sover över där. Dottern A och hennes kompis ska ha filmkväll och jag ska umgås med vännen M för hon hann inte komma igår, men har lovat att komma ikväll!

Herrmiddag ja...de är ett gäng på 5 killar som alla varit kompisar sedan skolåren. På vårt bröllop (5/6-93) bestämde de att de skulle börja ha "Herrmiddagar" den 7:e varje månad. Då träffas de, äter lite gott, snackar, ser kanske någon film...inget "märkvärdigt" alls, men de träffas och umgås. Ibland händer det att de tar helgen närmast den 7:e (som idag t ex) för att det ska passa alla att komma. Det som är så roligt är att de kanske missat MAX 3 månader på alla dessa år! Jag tycker det är helt fascinerande, att de fått det att gå ihop så bra. Ibland händer det att de "gör" något, typ kör go-kart, spelar paint-ball eller nåt men oftast bara träffas de, oftast nyktert. Och ikväll är det kompisen K´s tur att anordna denna träff. Han är den enda som inte bor kvar här i Roslagen, och ett tag bodde han i Göteborg, men då åkte de ner till honom i alla fall.

Så ikväll blir det verkligen lugnt här hemma, och inte mig emot. Jag gör ju ändå inte många knop

kramiz

6 kommentarer:

  1. Vad trist med telefonen och bolaget, hjälper det inte att byta bolag ? vad festligt att de håller på mde dessa middagar, traditioner är till för att följas :)

    Kräkningar.. ja det är olika, det beror på hur man har viktopereras. Med gbp kan man inte kräkas, har heller aldrig hört någon som har gjort det.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Usch, jag avskyr Tele 2, har oxå problem med dom när det gäller mobilen :(
    Vad fräckt, Gubben min har oxå funderat på att hitta på något sådant och ja jag med. Kan va kul att hitta på något utanför allt.

    Nä men då ska jag inte göra det, många har sagt till mig att göra det. Men dom går ju inte på denna kuren.

    Klarade dock inte sopporna så det får bli enbart shaken

    SvaraRadera
  3. Förstår verkligen att du är less på smärtan, samma här.. kommer mer om detta (skyddat)nån dag. För hur det än är så tar det extra på energin.

    Ja du har ju tur som har dottern till hjälp, då kan hon hjälpa dig med allt det där du tänker på om annan blogg / domän osv.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Här spelas allt från Elvis till Queen och Metallica när jag städar, det får mig på glatt humör samtidgt såom jag får gjort sakerna snabbt :)

    Men du ibland så får det ligga, det försvinner inte och ditt mående är viktigare just nu eller hur.

    SvaraRadera
  5. Ja du det är ingen frisk människa i alla fall.
    Hoppas att mår något bättre :)

    SvaraRadera
  6. Ja, det folk har lite svårt att förstå är att ALLT verkligen finns i sopporna. Min svärmor hon trodde att shakerna var "godis" och sopporna var mat, men de innehåller ju precis samma, är bara andra smaker.
    Själv gillar jag bara kakaon, så det var den jag levde på i 7 månader, och folk trodde ju inte man vara klok, Men vilken ENERGI man får, efter några veckor. Och det tror jag beror just på att hur duktig du än är, och hur "bra" du än äter så ÄR det svårt att få i sig varenda liten mineral, vitamin mm som kroppen behöver, man har nog ständigt "brist" på något (även om det inte märks).
    Det är också därför som du sedan ska fortsätta med 3 CK + 1 måltid. Vill man dra ner får man ta 2 CK plus TVÅ måltider, just för att täcka näringsbehovet. Man får inte i sig 1/3 av dagsbehovet av att äta endast en mattallrik.

    Nej, det går inte att byta bolag, för det är något tjall i backen, i själva ledningen, men de ville ju INTE gräva och kolla förrän det var helt bevisat att det inte var något fel i vårt hus...men nu sitter jacket uppe vid taket, där ledningen utifrån kommer in, så du ÄR det deras bekymmer...usch, vi har haft så många turer om detta fram och tillbaka att man nästan gett upp, men nu så!!!
    krameli

    SvaraRadera