söndag 9 januari 2011

Söndag kväll

Ja, för en vecka sedan installerades jag på rummet på sjukhuset. Vilken vecka det varit !?!

Nu ikväll tog jag mig faktiskt en kakaoshake, äntligen. Smakade INTE särskilt gott och magen protesterade direkt men jag inser ju att jag MÅSTE få i mig någon form av näring för att kroppen ska orka kämpa emot inflammationen också.

För kanske 2 år sedan blev jag uppringd av en pappa i Dottern F´s klass. Han ville komma och "presentera en affärsidé" för mig/oss...jag sa genast att jag INTE är intresserad men då ville han komma och "träna" på oss, och visst, det kan han väl få göra...Jag visste ju redan vad han skulle presentera och jag är INTE intresserad av några NÄTVERK - även fast de hävdar att det INTE är något nätverk...Jaja, han kom hit och gjorde presentationen och...vi gick INTE med. Det är ju så då man jobbat som Teamledare för Tupperware i 14 år så vet ju dessa människor att man har ett väldigt stort kontaktnät, och naturligtvis vill de "komma åt" dessa kontakter. *SUCK*

Men, ännu värre: Nu ikväll ringde han IGEN och tyckte att "Jomen, ni borde komma och lyssna ännu en gång..." Men jag sa att dels är jag sjuk och dels är vi inte intresserade. "Nej, jag tyckte ju inte heller att det här var något för mig ifrån början, men sedan så...ja, då jag förstod att jag inte skulle behöva göra jobbet mer än en gång och sedan tjäna så mycket som jag gör..."
Herre Gud: HUR MÅNGA GÅNGER SKA MAN BEHÖVA SÄGA NEJ ???

Något som gör att jag GENAST drar öronen åt mig är då någon säger åt mig att man ska tjäna pengar genom att inte göra i princip någonting. Det FINNS inga sådana jobb! Och OM det fanns det: varför måste han då ringa upp MIG igen, efter 2 år - jag som redan sagt nej??? Har han inte kommit längre på 2 år???

Och: jag ser ingen fördel i att handla dessa produkter som de erbjuder via nätet. Jag köper redan mitt tvättmedel på hink, ifrån Tvättman och får det hemkört till dörren, jag tycker inte att det är tråkigt att gå och handla och jag VÄGRAR att sitta och jaga folk för att jag ska tjäna pengar på det.

Jag vet inte HUR MÅNGA sådana här "erbjudanden" jag fått genom dessa år, av olika företag som sysslar med nätverk, och som TROR att Tupperware också är ett Nätverk - VILKET DET INTE ÄR!

Nej SUCK nu blev jag lite uppjagad så här på kvällskvisten...

tjing tjing!

9 kommentarer:

  1. Ja håll ögonen öppna för vem vet det kan ske är din tur imorgon.

    Vad är det som fattas dig om jag får lov att fråga.

    SvaraRadera
  2. Jag har inflammation i gallblåsan som måste ge med sig för att de ska kunna operera bort gallstenen...det gör ont mest hela tiden och jag får ta spasmofen (kramplösande och smärtstillande) för att över huvudtaget få i mig något. Rasade 10 kg på bara 8 dgr...pgr av att jag inte får i mig någonting...
    Jag vill bara att inflammationen går över och jag får bli opererad, så jag slipper oroa mig för några fler gallstensanfall, men så länge är det bara att försöka härda ut...

    SvaraRadera
  3. låter jobbigt, hatar när folk inte kan ta ett nej!
    vad har du varit på sjukhuset för?

    ja men du, jag såg dom där zumba dvd'erna på tv shop för någon dag sedan, såg super kul ut. men har jag råd? neeej :(
    den från måbra kanske är billigare, jag ska kika upp :)

    tack för tips och kommentaren :D

    SvaraRadera
  4. Tack så jätte MYCKET! Roligt att du tittade in hos mig! Ibland blir man så förvånad över hur folk bara hittar en så bland så många bloggar som finns, men det är det som är så skoj =)
    Du hade också en jättefin blogg! Och vilken resa du gjort med vikten!

    Får läsa mer noga sen när jag har tid! Påfrestande säljare grrrrrr.......... Jag har skrivet om ett sånt fall jag med..

    Jag läser Kompetensutveckling av personl och Arbetsrätt =)

    Kramen

    SvaraRadera
  5. Jamen du.. kan skriva under det hela. Fya vad sådant är jobbigt.

    Igår råkade jag ut för nästan liknande, men detta var jehova.. de följde med mig ut till soporna, jag sa hela tiden jag är inte intresserad.. gick mot bilen för att åka till jobbet och killen hänger efter. Jag tyckte nästan att det kändes hotfullt, stängde bildörren och därefter knackar han på bilrutan.. Ahh.. att de inte fattar att nej är ett nej.

    Kram

    SvaraRadera
  6. oj aj! jag fick ont i magen när jag läste din berättelse! ush vad hemskt, jag skulle få panik i det där läget, ett litet bett i fingret och jag får panik liksom! :/
    10 kg på 8 dagar är ju sjukt.. bra? egentligen! men inte omständigheterna, hoppas verkligen att du blir bättre snart för det där lät inte kul att gå runt med!
    KRAM!

    SvaraRadera
  7. Hej Jenny!

    Jag tycker att du sade allt med den meningen:

    "Och OM det fanns det: varför måste han då ringa upp MIG igen, efter 2 år - jag som redan sagt nej??? Har han inte kommit längre på 2 år???"

    Du gjorde bara bra att hålla dig ifrån det!

    Gårdagen, dag 4, var superlätt för mig!! Den lättaste dag av de som gått! ;)

    Krya på dig!

    Kram
    Michelle

    SvaraRadera
  8. tjatiga föräljare betackar jag mig för
    men det har hänt att mot vissa har jag fått höja resten NEJ vill inte ha!!!
    usch för såna
    ha det gott och krya på dig så gott det går!!
    kramiz

    SvaraRadera
  9. Ja, och det "värsta" är väl att det här är en förälder till ett barn här i byn -så vi känner ju varandra!?!
    Det han skulle presentera är AmWay, och det aktar jag mig väldigt för - är INTE intresserad av pyramidspel!

    SvaraRadera