tisdag 11 januari 2011

Vår hemtelefon avsnitt trehundrasjuttifjorton eller nåt...

Jaha, nu kom den "nya" telegubben. Sedan den sista var här har ju svärfar tagit bort precis ALLA jack, utom det första som han nu satt uppe vid taket precis, precis på den inkommande kabeln.

Telegubben hette Dick, och han skrattade lite då han såg svärfars installation: "-Ja, nu KAN det ju inte vara något fel INNE i erat hus i alla fall..."

Han kollade lite, gick ut och grävde fram skåpet (under snödrivan som nu är ganska HÅRD pgr av skare) och sedan kom han in och sa: "-Nej, det är ju något fel i backen mellan skåpet och huset så det där får de komma och gräva...att ingen annan sett det då ???"

Ja...JAG sa ju det redan i Augusti, då det först blev fel på den, och jag antar att det varit ENKLARE att gräva i Augusti, då backen var mjuk, än nu mitt i vintern - men DET är deras problem !!!

Tänk så SKÖNT det är att få veta att man haft RÄTT hela tiden *moahaaaa*

Faktiskt är det ju så att då det gått så här lång tid så tänker man inte på att den inte fungerar, men det ska bli himla SKÖNT då vi får tillbaka den, och så kommer ju mobilräkningarna bli billigare också.

kram kram

5 kommentarer:

  1. Vad gött att ni/du fick rätt mot dom. Det är så trist när företag inte kan ta sitt ansvar!

    Tack för dina uppmuntrande ord, dom värmer så otroligt mycket, mer än du kan ana.
    Min konsulent sa samma sak.

    Jag har pratat med många läkare och alla har rekommenderat CK just för det du skriver, man får i sig alla näringsämnena och för att den är beprövad på dom största sjukhusen.

    Jag kommer att följa detta exakt, jag vill och jag ska lyckas med detta. Mitt liv hänger på det och så är det bara.

    Det är så lätt för andra att skylla på det ena eller det andra, men har dom inte varit i samma sots som en själv eller är som en själv så kan folk vara tysta. Visst alla kan ha en åsikt men man behöver inte vara elak för det.

    SvaraRadera
  2. Ja det blev verkligen en succe :) Och det är så kul. Kommer att fortsätta med det tills namnen tar slut, sen så kommer jag att lägga upp alla bilderna och länka till alla i ett avslutande inlägg.

    Kram

    SvaraRadera
  3. ja men oväntade saker är bara bra :)

    hoppas du haft en bra dag!

    SvaraRadera
  4. Nu blev jag riktigt nyfiken!! vad roligt att du med skriver en bok :D har du tanke på att få den publicerad eller så? ;)

    SvaraRadera
  5. det är lika med mig, min bok kan nog göra många irriterade! och kan bli en hel del snack, men man måste våga :) hihi!

    SvaraRadera