fredag 7 januari 2011

svårt att kommentera?

Tack Nett som talade om att någon hade svårt att kommentera mina inlägg - så kan vi ju inte ha det !!! Men nu tror jag att det ska fungera bättre. Lycka till!

3 kommentarer:

  1. Tack så mycket, är så glad över att få ett sånt resultat på bara 5 dagar.
    Oj 50 kg, det va inte illa. Imponernade :)

    Ja hon skickade din sida till mig och jag skulle sätta mig och lösa allt när Lillan hade somnat, men hon verkar inte vilja det idag.
    Kunde inte kommentera innan men tack Nett för nu kan jag :)

    Många dissar denna dieten och kallar den svältdieten. Tycker det är rätt trist att behöva försvara mig när jag kämpar för mitt liv.

    Hoppas att du mår bättre.
    Mvh Linda

    SvaraRadera
  2. Ja du, jag har fått försvara varenda shake jag tagit...Tycker det är så synd att folk inte kan låta bli att lägga sig i, faktiskt.
    Jag gick ju ner väldigt fort och gick på ren kur i 7 månader, och naturligtvis förändrades jag ganska rejält utseende mässigt. Och du anar inte hur många gånger jag fick kommentarer som: "Nu får du inte gå ner mer" eller " Mår du verkligen bra, du ser sjuk ut?" Ehhh...INGEN sa till mig då jag vägde 132 kg att jag såg "sjuk" ut...men det finns en väldig AVUNDJUKA i detta samhälle, och så verkar det som att så länge som någon annan är mer överviktig än en själv så är det liksom "legalt" att vara lite småfet själv. Och när nu den överviktiga personen rasade i vikt och faktiskt gjorde något åt sin övervikt så kunde de inte "gömma" sig ... det värsta som hände var då lärarna i vår byskola gav sig på min då 12-åriga dotter och påstod att hon överåt, och att det "måste beror på att Jenny gått ner så mycket i vikt" ??? De tom skickade oss till en läkare, och han tittade helt frågande på oss, och så sa han: "Jag förstår faktiskt inte vad NI gör här? Det enda jag kan se är att A kommer att bli över 1,70 lång om hon följer kurvan, och nu i tonåren så kommer kroppen att ändras en hel del..." (jag kan säga att NU är hon 1,78 eller nåt sånt) Men du ska inte tro att de SLUTADE vara på henne. Hennes lärare har en gemensam vän med mig(min bästa vän) och gissa hur ARG jag blev, då hon diskuterat DETTA OCH MIN DOTTER, med HENNE !?! Hon har ingen rätt att göra så, och dottern A kände sig väldigt sårad och ledsen...
    Tyvärr har vi inte träffat den här läraren, eftersom min dotter bytt skola, men det ska bli roligt att se hennes min då hon ser hur LÅNGT A faktiskt blivit.
    och du må tro nu, då jag haft detta gallstensanfall att MÅNGA bara nickat och sagt att "Det beror på den där svältdieten..." De skulle bara veta att Dr rekommenderade mig att äta CK nu, så jag får i mig näringen...
    Nej, usch, jag har verkligen utstått MYCKET pgr av min viktnedgång, och det är ju eg för jäkligt att folk inte bara kan sköta sitt och sedan GLÄDJAS åt någon annans framgång

    Oj...blev långt det här ;)
    Jag hejjar på dig i alla fall !!!
    kramen

    SvaraRadera
  3. jag hade inte ätit "svältdiet" men fick gallsten ändå
    krya på dig gumman...

    SvaraRadera